Despre Noi

Experți în Instalații Termice și Materiale de Construcții

Bine ați venit la Medeea Instal!

Medeea Instal comercializează produse de instalații termice și materiale de construcții de înaltă calitate. Cu o experiență solidă de peste 14 ani în industrie, ne-am dedicat să oferim soluții complete și eficiente pentru nevoile dvs. de încălzire, răcire și construcție.

Servicii și Produse:

 1. Instalații Termice: Oferim o gamă largă de centrale termice (centrale pe lemne si cărbuni clasice, centrale pe lemne cu gazeificare, centrale pe peleti, centrale combi pe lemne si peleti, centrale pe rumegus, centrale pe gaz, centrale electrice), calorifere (calorifere din otel clasice si ventil compact, calorifere verticale, convectoare electrice, calorifere de baie si calorifere din aluminiu), boilere (boilere electrice, boilere termoelectrice, boilere cu 1 sau 2 serpentine), pompe de circulatie, puffere si rezervoare de acumulare, vase de expansiune, seminee și termoșeminee, încalzire prin pardoseală, grupuri de pompare, termostate si controlere, proiectate pentru a asigura confortul și eficiența termică a locuinței dumneavoastră.
 2. Țevi și fitinguri: țevi și fitinguri din cupru, țevi și fitinguri din PPRC, țevi și fitinguri din polietilenă de înaltă calitate, țevi și fitinguri pentru pex-al, țevi și fitinguri de scurgere, fitinguri din alamă, fitinguri negre și zincate, fitinguri rapide Gebo
 3. Instalații electrice: cabluri și conductori, aparataj, corpuri de iluminat, stabilizatoare de tensiune
 4. Energie Regenerabilă: Suntem specializați în soluții eco-friendly, oferind panouri fotovoltaice și panouri solare pentru a vă ajuta să economisiți și să protejați mediul înconjurător.
 5. Instalații de apă: pompe și hidrofoare, contoare de apă, filtre și stații de dedurizare, fose septice
 6. Obiecte sanitare: baterii de lavoar, baterii de cadă, baterii de chiuvetă, lavoare, vase de wc, rezervoare de apa
 7. Materiale de Construcții de Calitate: De la polistiren și adezivi pentru gresie și faianță până la vopsele, silicoane și materiale din alamă, aluminiu, cupru și bronz, avem tot ce aveți nevoie pentru proiectele dvs. de construcție.
 8. Tablă și profile din alamă, aluminiu, cupru, bronz, titan-zinc, inox

Cu o echipă de profesioniști dedicați și experimentați, suntem pregătiți să vă oferim consultanță specializată și soluții personalizate pentru proiectele dumneavoastră indiferent de complexitatea acestora.

La Medeea Instal, punem întotdeauna nevoile clienților noștri pe primul loc. Suntem dedicați să oferim produse de calitate superioară și servicii excepționale, asigurându-ne că fiecare experiență de cumpărare este una plăcută și satisfăcătoare.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei soluții de încălzire eficientă sau a materialelor de construcții necesare pentru proiectele dumneavoastră, Medeea Instal este partenerul de încredere de care aveți nevoie. Contactați-ne astăzi pentru a afla cum vă putem ajuta să transformați visul dumneavoastră în realitate!

Pentru mai multe informații, nu ezitați să ne contactați la:

 • Telefon: 0766-403.162
 • Email: office@medeeainstal.ro
 • Website: www.medeeainstal.ro