fbpx

Profile din aluminiu U

Profil din aluminiu U. Prin versatilitatea sa, găsește utilizări în aproape toate domeniile industriale și de consum, fiind o alegere populară datorită caracteristicilor sale superioare față de alte material:

Construcții și Arhitectură – Profilul din aluminiu U este folosit în construcția structurilor ușoare de suport pentru clădiri, poduri, și alte infrastructuri. La realizarea cadrelor și șasiurilor în diverse construcții. Se foloseste si ca elemente de finisaj pentru rame, ferestre, uși, și alte elemente decorative datorită aspectului său estetic și rezistenței la coroziune. Datorită ușurinței și rezistenței, profilul din aluminiu U este ideal pentru realizarea scărilor și balustradelor.

Industria TransporturilorAluminiul este utilizat pe scară largă în aviație pentru construcția structurilor interne și externe ale aeronavelor datorită greutății reduse și rezistenței ridicate. In construcția șasiurilor și caroseriei autovehiculelor, camioanelor și remorcilor.

Industria Energetica – Utilizat pentru cadrele și suporturile panourilor solare datorită rezistenței și durabilității în medii exterioare. Este folosit si pentru fabricarea diferitelor componente electrice datorită conductivității electrice bune.

Mobilier și Design Interior – Utilizat pentru cadrele și structurile mobilierului modern, inclusiv rafturi, mese și scaune. Folosit pentru diverse elemente de design interior, cum ar fi ramele și profilele decorative.

Publicitate și Semnalizare – Utilizat pentru cadrul și structura panourilor publicitare și semnelor datorită durabilității și aspectului estetic. Folosit pentru construirea standurilor expoziționale și a structurilor temporare.